Валута
BGN
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език
Безплатна доставка за поръчка над 60 лв
Вижте всички статии

2024 - годината на зеления дървен дракон

2024 - годината на зеления дървен дракон

Как да привлечем щастието и късмета на наша страна в годината на зеления дървен дракон?
Всяка година в китайската култура има определено животно покровител, което се влияе от определен цвят и един от петте елемента: огън, вода, земя, дърво или метал. 2024 година това е Зеленият дървен дракон!
Смята се, че това митично създание е предвестник на промяната. Драконът е амбициозен, капризен, мощен звяр, който покровителства смели хора, които искат да променят живота си. Дивият темперамент на дракона се изглажда от влиянието на зелено и дърво.
Драконът е любител на ярките цветове, качествените материали и лъскавите аксесоари. Драконът обича благородните метали, така че ви препоръчваме да инвестирате в сребърни бижута. За да успокоите своенравния звяр заложете на нюанси в червено и зелено, които може да присъстват в бижутата под фолмата на естествени камъни като перидот и гранат.
За постигане на пълна хармония освен бижута във формата на митични създания като дракони и еднорози, може да заложите и на природните елементи в аксесорите -  обеци, колиета или гривни с елементи на цветя, дървета или животни!
За да привлечете успеха на своя страна през 2024 година не носете чужди или стари дрехи и бижута. Драконът не обича скъперниците, така че е по-добре да инвестирате в нова визия, която освен възхищението на хората, ще ви донесе и така търсената хармония и късмет.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари